Vybírání šperků, to je hra

Snad v každé ženě dříme parádnice, která touží zdobit se nejen klasickým zásnubním nebo snubním prstenem, ale i dalšími šperky. S ochlazením a podzimem za dveřmi všechny milujeme bloumání po obchodech a nahlížení do výloh zlatnictví, které se třpytí stříbrem, zlatem a drahým kamením. Postupně hledáme a vybíráme kousky, které bychom rády viděly pod vánočním stromkem – protože štěstí přeje připraveným, že? Ježíškovi nestačí napsat, že chcete zlaté náušnice, ale musíte mu nenápadně ukázat tu správnou prodejnu i šperk, případně uložit adresu e-shopu mezi jeho oblíbené stránky.

stříbrný prsten

Ačkoliv ozdoby uší patří k nejvděčnějším a vedle prstýnků k nejpořizovanějším klenotům, známe i řadu dam, které mají slabost pro náhrdelníky. A to nejen pro v současnosti módní statement kousky, ale i jemné řetízky ozvláštněné zajímavým přívěskem. Při výběru té drobounké ozdoby na tenkou šňůrku se můžete vyřádit a popustit uzdu fantazii. Od klasických srdíček v rubínové barvě, přes čtyřlístky a kvítky dospějí nekonvenční ženy k fascinujícím geometrickým tvarům či přívěskům vyrobeným z eko či recyklovaných materiálů. A ty nejodvážnější vyrabují nabídku obchodů s korálky a dalšími komponenty, aby si stvořily svůj vlastní osobitý šperk.

Která z nás v dětství nezáviděla tanečnicím se snědými štíhlými pažemi, jimž při každém pohybu chřestily na zápěstích desítky lesklých náramků? Dnešní módní trendy přejí kůži, drahým kovům i broušeným diamantům a skleněným krystalkům, nejlépe všemu dohromady. Vyražte s kamarádkou ven a soutěžte, která objeví výstřednější kousek. Při vší té zábavě jistě úplnou náhodou narazíte na ten typ zlatých náušnic, které již řadu týdnů sháníte.

Zlatý náramek

Kapitolou samou o sobě je výběr snubních prstenů během svatebního šílenství. Přiberte na výpravu za šperkem, který se chystáte nosit až do smrti, budoucího šťastného ženicha. Obejděte alespoň tři zlatnictví a ozkoušejte různé kovy i designy. Nedovedete si představit to množství legrace, které zažijete. Navíc uvolníte trochu napětí z nadcházejícího sňatku. Nepropásněte proto možnost vykročit do budoucnosti tou správnou nohou a při společném výběru prstýnků se naučíte hledat kompromisy a zlatou střední cestu.

Vybírání šperků je jako chůze cestou dlážděnou diamanty a drahokamy, kterou můžete kráčet s kamarádkou nebo partnerem. Nezáleží, jestli zrovna něco urgentně sháníte, nebo si jen chcete udělat radost. Nebo potěšit někoho blízkého. Ve světě zlatníků, zdatných a nadaných umělců a drobných krabiček vystlaných sametem se opět máme možnost cítit jako malé holčičky v hračkárně. Podlehněte kouzlu třpytivých drobností a užívejte si jejich prohlížení, vybírání a nakupování.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *